mandag 26. oktober 2009

Barfot







Her er noen bilder fra Release konserten på Madam Felle. Hvis noen har flere bilder, gi meg en lyd. Jeg hadde ingen "hoff-fotograf", og det er alltid kjekt å ha masse gode bilder :)
Jeg spiller for anledningen uten sko - eller barfot (det høres mye bedre ut). Det var egentlig ikke planlagt, men da jeg skulle ta på meg mine nye, lilla satengsko - innkjøpt for anledningen - fant jeg ut at jeg hadde fått med meg feil størrelse hjem fra butikken (som i tillegg ligger i Osl0)!! Jeg vagget som en and inn på scenen, og skjønte fort at jeg ikke kom til å klare en hel konsert vaklende på for store stylter. Derfor ble det barføtt, deilig, befriende og uten neglelakk :)
Det var en kjempemorsom konsert og en supergøy fest etterpå - heldigvis hadde jeg flere sko på bakrommet :)

Jeg bobler for øvrig over av inspirasjon for tiden - kanskje fordi det skjer en del rare, spennende og litt kjipe ting i kulissene for tiden! Men det som er morsomt er at tekstene er på norsk, og faktisk på nynorsk. Jeg skal legge ut noen tekster når de er litt mer gjennomarbeidet. Men det er fascinerende hvor gøy det er å leke med et språk jeg faktisk behersker uendelig mye bedre enn engelsk.Hvor lett det er å leke seg med ordene, og hvor lett det kan bli ubehagelig direkte.

Men... kjempespennende!

Ha en strålende ny uke med nye muligheter og nye berg-og-dalbane turer

mandag 19. oktober 2009

Bare fordi....

... det er sol!
Bare derfor har jeg lov til å smile fra øre til øre!
Og ikke blogge om noe viktigere enn det...
For når solen skinner blomstrer det innvendig. Da kommer inspirasjonen til gode melodier, til deilige sangtekster til gode turer dansende i høstløvet - eller under de millioner av stjerner!
Bare derfor...

I dag har det vært er nydelig dag i min "vanlige" jobb. Med kjekke folk, en sovedukkebaby, mørk sjokolade, Colonialen og sol!!! :)

Ha en fin kveld!

PS! I morgen skal jeg ha et viktig møte som kan få mye å si for min musikalske fremtid! :)



mandag 12. oktober 2009

Sopp er topp






Jeg drister meg til å legge ut et innlegg som ikke handler om musikk, men om en helt vannvittig sopptur!

Å gå på sopptur er som å være på skattejakt. Man leter og leter, uten kart, og vet ikke om man finner skatten i det hele tatt. Men så plutselig åpenbarer det seg en hel liten hær av gullsopp - for det ser ut som om kantarellene er laget av gull når de står og skinner i lyset som siver ned mellom grantrærne! Og jeg blir som en liten unge som hyler av fryd og tråkler meg innimellom lave busker på jakt etter disse skattene. Ingenting er som mat man har plukket eller fanget selv :) Og for noe omgivelser!!!

Magisk!

Og en helt nyyydelig middag etterpå!

Litt musikk også: Det skjer mye i kulissene for tiden. Mye min sekretær (meg) må ta seg av! Og en del spennende nye ting på gang; nye låter, etc...
Og så må jeg fortelle noe morsomt min kollega akkurat hørte i bilen på vei til kontoret: "Dreams" har blitt stemt frem til Ukas Norske låt for fjerde uke på rad, og programlederen på Radio Norge utfordret nærmest lytterene til å stemme frem en annen låt - på en ironisk måte :)
Jeg må først og fremst takke nok en gang for alle som stemmer (og alle som liker musikken og albumet mitt) - og utfordre dere til å lage ny stemmerekord på Radio Norge og lage ny rekord på hvor mange uker en sang ligger inne på Ukas Norske liste! Kjempemorsomt!
Ha en strålende fin oransje høstdag!

torsdag 8. oktober 2009

Anmeldelse Stavanger Aftenblad


Fortjener å bli hørt

Her er en veldig fin anmeldelse i avisen Varden :)

Sanger fra samvittigheten


















Legger ut en link til et intervju med nettutgavene til BT, Stavanger Aftenblad, Adresseavisa og Fedrelandsvennen (4 Store).

Les saken her.

søndag 4. oktober 2009

Første uke...

Første uken etter albumslippet har gått veldig bra!

Albumet ligger og svever fint inne på iTunes listen over nedlastede album, og det er morsomt å følge med på hvilke låter som er mest nedlastet. Etter min TV-fremføring av "Dreams" og "Prison" på God Morgen Norge er det disse låtene som er mest populære der ute!

Kjempegøy at mange laster ned - og ikke minst liker - platen min!!!

Så sett dere i sofakroken, tenn på stearinlysene - som jeg sier i introlåten "Light the Candle Lights", finn frem en god kopp te og kos dere med musikken mens stormen blåser utenfor vinduet :)

Ha en strålende fin, ny uke!
Anne-klem

fredag 2. oktober 2009

Ukas Norske på Radio Norge

I dag ble "Dreams" kåret til Ukas Norske låt på Radio Norge for tredje uke på rad, og i den forbindelse var jeg innom og tok en liten prat med dem om det. Kjempegøy!

Jeg vil bare si tusen, tusen, millioner takk for alle dere som stemmer på meg. Det er så gøy at dere liker låten min.

Keep on dreaming - og gjør noe med drømmene dine :)

Ha en nydelig helg!

God Morgen Norge

I dag stor jeg opp umenneskelig tidlig for å spille på det utrolig hyggelige TV-programmet God morgen Norge :)

Jeg spilte låta "Prison" fra albumet. "Prison" er en låt som handler om de mange følelsene som oppstår når man får barn - både de positive og de negative sidene! Om hvordan det er å gå fra å være fri og bekymrinsgløs til å være fastlåst i det jeg kaller et frivillig fengsel. Og samtidig er det det aller beste man noen gang kan oppleve.

Vil du høre låten og se min opptreden på God Morgen Norge kan du gå inn her.

Jeg spilte også en låt til senere i sendingen, hvor jeg også ble intervjuet i sofaen. Se fremførelsen av "Dreams" her.

torsdag 1. oktober 2009

God Morgen Norge

Nok en gang, tusen millioner takk for alle de flotte tilbakemeldingene jeg har fått på platen! Det er så godt å høre at dere liker platen min :) Jeg rekker ikke å svare alle, derfor sender jeg en kjempestor felles takk her! Det varmer veldig :)

I morgen spiller jeg på God Morgen Norge, og kommer etter all sannsynlighet til å spille "Dreams" og "Prison" fra albumet :)

Gleder meg veldig til et hyggelig besøk grytidlig i morgen :)

Må kaste meg på flyet! Ha det fint så lenge!