tirsdag 23. februar 2010

Hos Madammen


Legger ut et bilde fra den hyggelige konserten på Madam Felle.


Neste konsert blir på Herr Nilsen i Oslo tirsdag 9. Mars klokken 21.

Jeg gleder meg til å spille i Tigerstaden igjen :) Mer info kommer snart...


Ellers holder jeg på å teste ut en del ideer og låter til neste plate, som er under planlegging. Har en del spennende navn og samarbeidspartnere på blokken, så tiden fremover blir spennende!

Kort og godt for denne gang!

NYT livet og SOLEN og SNØEN som er så FANTASTISK!!!

mandag 15. februar 2010




Mandag igjen! Og jeg kjenner at dette er en herlig mandag!!!

Jeg tok meg en velfortjent helg etter en fantastisk fin konsert på Madam Felle på torsdag. Jeg koste meg skikkelig på scenen og hadde et meget lydhørt publikum som også fikk tre smakebiter fra nytt materiale. Takk for alle fine tilbakemeldinger på de nye låtene, det er alltid spennende å høre folk sine første reaksjoner. De nye låtene heter "Under the same Moon", "The Other Side" og "Doll face", og jeg er rimelig sikker på at de som ikke kommer og hører meg på konsert den nærmeste tiden, kommer til å få høre disse låtene på mitt neste studioalbum :)

Da jeg spilte releasekonserten min på Madam Felle i høst, skrev jeg på bloggen at jeg måtte kaste skoene, og det morsomme var at det samme skjedde denne gangen. Forfengelighet - gå din vei! Jeg har ikke hatt på meg høye hæler etter det fatale skjedde med foten, og ganske riktig, også denne gangen ble skoene kastet, fordi jeg følte at jeg kom til å falle og vrikke foten en gang til, og det hadde vært fryktelig trist!!! Derfor skokastingen: Kanskje jeg skal begynne å gjøre dette på hver konsert ;)
Det er jo tross alt ganske fint å spille vakre sanger "barfot" - både fysisk og mentalt. Mange av låtene er så personlige at jeg føler meg ganske "barfot" der opp på scenen...

I alle fall; jeg hadde en nydelig kveld! Daniel og jeg koste oss på scenen. Takk til alle flotte folk i publikum, og jeg gleder meg til neste gang vi sees!

Legger ved noen vakre bilder fra hytten. Endelig kom jeg meg opp dit, og har hatt en perfekt helg med skigåing, akebrett, pulk, svigers, en glad jente, lang frukost, stjernehimmel og galakser, utrolig nydelig vær og en deilig dose med trim!

Med andre ord; klar og oppladet til en herlig, ny arbeidsuke!!!

God mandag alle sammen :)

God Klem fra Anne

onsdag 10. februar 2010

Madam Felle torsdag 11. Februar










I morgen skal jeg og Daniel Hauge (han jeg laget "The Bubble Burst" sammen med) spille konsert på Madam Felle.
De siste dagene har vi vært i studio og øvd og gleder oss skikkelig til å spille i morgen.

Det er litt kort varsel, men jeg håper på å se dere der i morgen kveld!

Vi skal spille låter fra albumet, noen gamle slagere fra "Need to Know" albumet, og i tillegg noen helt flunkende, nye låter! Og jeg kan røpe så mye som at det blir helt magisk!

Det er for øvrig lenge siden jeg har skrevet her inne på bloggen, og det er rett og slett fordi jeg har prioritert tid sammen med familien min - da jeg hadde min mann hjemme på låns her i noen uker! Nå er jeg tilbake på bloggen, må bare få internett til å virke hjemme igjen.
Akkurat nå sitter jeg i studio og skriver, og har også knipset noen fine bilder fra studioet på låven " ;)
Ha en nydelig dag i snøen og SOLen :)
Klem fra Anne