tirsdag 22. februar 2011

Under the same moon


En av låtene på den nye platen min som nå er under innspilling heter "Under the same moon". Den handler om å være sammen selv om man kanskje er langt borte fra noen. Da kan man fra hver sin side av verden se opp på akkurat den samme månen og føle en slags tilhørighet og et bånd som er større enn det rent fysiske.

Månen er da også utrolig flott og fascinerende i seg selv, og særlig når den er så flott som den var nå i helgen. Den var nærmere jorden enn vanlig, og siden det var så nydelig vær kunne vi glede oss over lyset fra gulosten på himmelen.

Jeg var i tillegg på hytten - min favorittplass på jorden, med min lille familie og litt av den utvidede. Det vil si at jeg kunne se på månen med min kjære ved min side. Verre var det for en av gjestene som hadde konemor hjemme. Så da vi tente i bålpannen på lørdagskvelden og varmet oss med røde dråper og skitur i måneskinn overhørte jeg hans samtale hjem, og gjett om han sa: "akkurat nå ser vi på den samme månen"? Selvfølgelig gjorde han det. Og det var så koselig. Så nå håper jeg han ikke blir altfor sur for at jeg røper hans romatiske sider her på bloggen. Lenge leve romantikken og hurra for måneskinnsskiturer!!!

For øvrig skal jeg i Lydriket i morgen den dag og spille inn vokalen på akkurat denne låten - som veldig mange allerede har blitt glad i etter at jeg har spilt den live :)
Enn så lenge nyt disse bildene fra hyttetur i måneskinn

1 kommentar:

  1. Hei Anne !

    Jeg fortsetter å lese din blogg, og jeg liker det veldig mye :)
    Vet du når din tredje platen skal gå ut ?

    Klem fra Frankrike

    SvarSlett