mandag 14. mars 2011

Anne på landet


Rene, skjære påskestemingen!!
Sitter her og skriver og ser ut vinduet på et fantastisk, nesten usannsynlig fint vær. I går lavet det ned med snø her, som ingen trodde kom til å bli liggende. Men i dag våknet vi til snøkrystaller, solskinn og skiforhold. Gjett om jeg skal ut og kjenne på føret senere i dag :)

Men før det skal jeg skrive ferdig en sangtekst som skal synges inn i studio i morgen. Det mangler to ord, og da er det best å være ute i siste liten. Jeg jobber best under press har jeg erfart mange ganger - så det er nok på plass til i morgen...

Forrige uke la Mats på siste rest av gitarer på albumet, og jeg må bare si det: for en kunstner han er. Jeg sitter bare og nyter mens vi jobber. Det blir så nyydelig fint!

Ellers har jeg tatt et stort personlig steg siden sist. Jeg (vi) har solgt seilbåten vår og kjøpt oss et fantastisk hus. Huset er helt spesielt - en ekte kunstnerbolig. Beliggende på et haug med utsikt til verdens ende, sol til de sene nattetimer og rett og slett både nydelig og spennende. Vi flytter inn i sommer og jeg gleder meg som en unge. Jeg blar litt for ivrig i interiørmagasiner for tiden, og fikk beina litt ned på jorden i helgen etter å ha prioritert hva vi trenger ut fra en liste over 1. Hva vi MÅ ha, 2. Hva vi kan vente litt med og 3. Hva vi ønsker oss men egentlig ikke trenger. Dessverre havnet mange av mine ønsker på plass 3, og måtte vike for nødvendigheter som komfyr (ja, vi må vel ha mat) og gressklipper :)
Men dette er det verdt å slipe sparekniven for, for jeg har jammen ventet i nesten ..... år for å få meg et skikkelig hjem! HURRRRA!!!

Nyt siste rest av vinter :)
Anne - permanent på landet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar