torsdag 12. januar 2012

Ø Y E B L I K K S B I L D E

Jeg ser ut vinduet mitt fra kontoret i tredje etasje. Klokken på pulten tikker høyt når jeg tenker over det. Den viser kvart over to. På denne midtvintersdagen betyr det at det har begynt å mørkne ute. Da jeg såg ut vinduet for noen minutter siden var himmelen blå opp mot et av de syv byfjellene. For noen minutter siden smilte jeg av det deilige været. Nå snør det sidelengs... Og jeg er glad for at jeg kan sitte inne og betrakte. Jeg ser en mann som går utenfor, i motvind uten regntøy. Han går fort og bestemt og passerer trucken som arbeider febrilsk med å omplassere paller med noe jeg ikke ser hva er. Jeg har akkurat kommet tilbake fra lunsj etter å ha levert firmabilen på verksted for å skifte til vinterdekk. Det er aldri for sent, og halve vinteren har vi tilgode. Etter lunsj kjøpte jeg meg en badedrakt på salg som ser skikkelig sporty ut, og det er første gang på 11 år jeg har kjøpt badedrakt. Den gamle var så slitt at man såg rett igjennom - og det er nesten i overkant av hva som er greit... Om to timer skal jeg bruke den - svømme, løpe og sykle, jada, jeg leker ikke at jeg trener når jeg først har en ettermiddag til treningsrådighet - eller treningsgrådighet heter det kanskje?

Kaffien har blitt kald, og jeg har lyst på en After Eight. Men det er jo ikke lov etter nyttår, er det vel... Ingenting er lov i noen uker da. Spørs hvor lenge det varer dette året?

Akkurat nå holder jeg på å skrive på fem artikler samtidig, og tar meg et avbrekk med å skrive et øyeblikksbilde. Det har sluttet å snø - men himmelen er grå og trucken er borte. Dette er en deilig dag. Jeg kjenner det på meg. Jeg er skikkelig våken etter å ha stått opp umenneskelig tidlig.

Jeg venter på gode nyheter - og er sikker på at de kommer ganske snart. Det ordner seg alltid for snille jenter - selv om jeg har bestemt meg for å ikke være fullt så snill i år!

Jeg tenker at nå er øyeblikksbildet over. Snart er det så mørkt at jeg ikke kan se noe ut vinduet likevel.
Men jenter som ikke er fullt så snille som de var ifjor liker jo mørket...

Anne

1 kommentar:

  1. Høres ut som noen trenger en treningsøkt...

    SvarSlett