tirsdag 4. august 2009

A-LISTE på P1
En skikkelig glad-nyhet!

I dag fikk jeg vite at "Dreams" er A-listet på P1 fra og med 17. August (som også er bursdagen min! Jeg kunne ikke fått en bedre bursdagspresang!!!!)

Det er så kjekt å vite at noe man har jobbet med så lenge og legger så mye i blir satt pris på. Hver gang jeg hører sangen selv på radio, eller en liten spion ringer meg eller sender en melding om at - NÅ - er sangen din på radio, da kjenner jeg en liten hopping inni i meg av stolthet og glede, og noen ganger begynner jeg bare å danse vilt rundt på gulvet :) Det er virkelig kjekt!

Og for dere som ennå ikke har fått høre "Dreams" kan dere gå inn her for å høre!

Ellers skinner solen, hverdagene er i gang igjen (jeg er heldigvis av den typen som egentlig synes hverdager er best), ripsen er nyplukket og skvist av barnehender og ligger i fryseren og venter på en varm høstpai å ende opp på, og jeg er bare glad i dag!!!

3 kommentarer:

 1. Dreams er en meget bra country låt.
  Du bør lage mer country i fremtiden også, for der vil du få et stort og trofast publikum. Dessuten er det mye norsk søppel og copycats i genren, så artister som deg med god stemme og gode, egenskrevne låter vil nå langt.
  Pop og soul derimot, er kun for overfladiske puppedamer, og de har null publikum i Norge etter den første singelen.

  Hilsen Bjarte M, en countryfan som digger din siste singel og som nå skal kjøpe CD'en.

  SvarSlett
 2. Happy birthday Anne !!! I wish you all the best with family, friends and of course music !

  Can't wait for your album =)

  Cyril

  SvarSlett