tirsdag 25. mars 2014

På sporet igjen...

Da kjente jeg plutselig at tiden var inne for å gi fra seg et lite livstegn på bloggen min, etter en skikkelig lang pause.

Pausen kan forklares med at et nydelig, lite vesen som har flyttet inn i hjemmet vårt. En smilende liten godjente som nå har blitt åtte måneder gammel. Nå teller den lille familien vår to vakre jenter og mor og far som feirer ti år sammen til sommeren :)

Permisjonen har vært utrolig deilig. Jeg har tatt helt fri og til og med latt gitaren støve ned noen måneder. Men nå er den plukket ned igjen fra stativet, og jeg kjenner at skapertrangen er kommet tilbake sammen med den herlige vårsolen :)

Helt fri har jeg likevel ikke hatt. I høst spilte jeg noen konserter - mens lillejenten var så liten at hun kunne være med overalt. Litt lokale arrangementer stiller jeg alltid opp på, så lenge jeg har snille barnevakter som trår til når det trengs.

En av opptredene jeg gjorde var i forbindelse med åpningen av Economusèet på Hillesvåg Ullvarefabrikk. Dette er også stedet hvor jeg er så heldig å få lov til å jobbe. En fantastisk bedrift som fortjener alt det gode og gøye som skjer der for tiden!
De fortjente jo også en Ullsang, og derfor ble låten "Kalde føtter" til! Denne sangen er en liten humørspreder og kjærlighetsvise om ull. Jeg lurer på om jeg skal spille den inn, men foreløpig er det bare på ønskelisten, så får tiden vise...

Ellers har jeg vært med på innspillingen av programmet "Sanger om Norge". Programmet er en serie laget av Tore Strømøy og handler om steder i Norge som er så fine at noen har laget sang om dem.
Jeg har vært turguide i Austrheim og vist frem noen av mine favorittsteder fra min oppvekst der. Til slutt i programmet spilles hele sangen "Heim til Austrheim" mens flotte bilder viser hele Norge hvor vakkert det er i Austrheim.

Selve opptaket ble gjort en nydelig sensommerdag i fjor sommer, bare fire uker etter at lillejenten min ble født. Så jeg er ganske spent på hva jeg har klart å fortelle i intervjuet. Jeg var nok litt i ammetåke der ja... ;)

Programmet "Sanger om Norge" sendes på NRK 30. mars kl. 20.55.


1 kommentar:

  1. Chesapeake Energy (CHK) continues to show strength, rising $1.04 (5.89%) to close at hermes outlet $18.71/share. Volume was once again respectable at 25.5 million fendi outlet shares, and it continues to provide far more liquidity for big traders than other names where volume levels have pulled back a good bit. We are warming up to this one as we have stated recently, but will wait for a pullback to make our move. Whether it is via an option trade or equity we do not know, but we are interested in getting exposure here as it prada handbags appears that the worst is now over. The company may get a boost in the months ahead as smaller players in plays such as the Utica begin to monetize their assets and may provide investors with higher valuations than what Chesapeake got from their initial sales. This is just something to keep in mind rolex replica when trying to evaluate and value this play.

    SvarSlett