mandag 19. september 2011

Fargespill & Medaas


I går søndag 18.september mottok Fargespill Medaasprisen.

Tidligere er prisen gitt til urnorske artister som Helge Jordal, Odd Nordstoga, Øystein Sunde og Olav Stedje. Men alle fargespillere passer godt inn i dette selskapet. Ivar Medaas var et levende bevis på man kan bruke både folkemusikk og egen dialekt når man står på scenen. Det gjelder også selv om dialekten er fra et annet kontinent.

Les den varme og rørende historien bak fargespill her:

Utdelingen fant sted i Knarvik Senter og det var en festfylt og fargerik konsert i forbindelse med utdelingen. Synd det ikke var enda flere som hadde tatt turer til Knarvik denne kvelden - for her var det virkelig mye musikkglede og spore i alle rekker.

Jeg var en av de heldige som fikk spille under konserten - dessverre litt redusert av influensa i går - men jeg håper jeg klarte å bidra med noe positivt i et flott og godt selskap!

Kvelden ble avsluttet med en helt spesiell fremføring av "Dar kjem Dampen" - en nydelig vise som både unge og gamle elsker og fremdeles synger med på. Min lille jente på fem år synger om Dampen støtt og stadig - så Ivar Medaas vakre viser lever videre i beste velgående :)

Gratulerer så mye med prisen til Fargespill - en velfortjent utmerkelse!!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar