søndag 4. oktober 2009

Første uke...

Første uken etter albumslippet har gått veldig bra!

Albumet ligger og svever fint inne på iTunes listen over nedlastede album, og det er morsomt å følge med på hvilke låter som er mest nedlastet. Etter min TV-fremføring av "Dreams" og "Prison" på God Morgen Norge er det disse låtene som er mest populære der ute!

Kjempegøy at mange laster ned - og ikke minst liker - platen min!!!

Så sett dere i sofakroken, tenn på stearinlysene - som jeg sier i introlåten "Light the Candle Lights", finn frem en god kopp te og kos dere med musikken mens stormen blåser utenfor vinduet :)

Ha en strålende fin, ny uke!
Anne-klem

4 kommentarer:

 1. THANK YOU ANNE !!! There's no word to describe your new album, it is so good. I can't stop listening to it. I love it so much. It's even better than "Need To Know".

  Currently listening to "The Last Journey" - this one deserves a Grammy :)

  all my love,
  Cyril

  SvarSlett
 2. Finfin blogg, og kjempefin opptreden på God Morgen Norge.Synes du var knalltøff som spilte helt alene! jeg skal dit i november og spille litt godnattpop! Gleder meg til å høre resten av platen, coveret ser veldig sprekt og fint ut!

  SvarSlett
 3. Nydelige sanger . Følsomt og ærlig ...Tusen takk for mye bra musikk :)

  SvarSlett
 4. Hei Anne! Nydelig nytt album, MEN jeg finner ikke "need to know" albumet ditt tilsalgs noen plass, MÅ ha det:) det forrige er borte:( hvor får jeg tak i det?

  m_joakimsen@hotmail.com
  Mads:)

  SvarSlett