mandag 12. oktober 2009

Sopp er topp


Jeg drister meg til å legge ut et innlegg som ikke handler om musikk, men om en helt vannvittig sopptur!

Å gå på sopptur er som å være på skattejakt. Man leter og leter, uten kart, og vet ikke om man finner skatten i det hele tatt. Men så plutselig åpenbarer det seg en hel liten hær av gullsopp - for det ser ut som om kantarellene er laget av gull når de står og skinner i lyset som siver ned mellom grantrærne! Og jeg blir som en liten unge som hyler av fryd og tråkler meg innimellom lave busker på jakt etter disse skattene. Ingenting er som mat man har plukket eller fanget selv :) Og for noe omgivelser!!!

Magisk!

Og en helt nyyydelig middag etterpå!

Litt musikk også: Det skjer mye i kulissene for tiden. Mye min sekretær (meg) må ta seg av! Og en del spennende nye ting på gang; nye låter, etc...
Og så må jeg fortelle noe morsomt min kollega akkurat hørte i bilen på vei til kontoret: "Dreams" har blitt stemt frem til Ukas Norske låt for fjerde uke på rad, og programlederen på Radio Norge utfordret nærmest lytterene til å stemme frem en annen låt - på en ironisk måte :)
Jeg må først og fremst takke nok en gang for alle som stemmer (og alle som liker musikken og albumet mitt) - og utfordre dere til å lage ny stemmerekord på Radio Norge og lage ny rekord på hvor mange uker en sang ligger inne på Ukas Norske liste! Kjempemorsomt!
Ha en strålende fin oransje høstdag!

1 kommentar:

 1. Så flotte soppbilder! Jeg er ikke så flink til å plukke sopp, tørr rett og slett ikke ;o)
  Er livredd for at jg finner noe som jeg tror er spiselig - men som egentlig er kjempegiftig ;o).. rene tvangstanken, haha!

  Angående reportasje, så skal jeg absolutt tenke..
  og ikke vær redd for evt å spørre meg igjen. Jeg trenger nok uansett et spark bak, for å si det mildt!
  Ellers er det mange andre bergenske flinke bloggere rundt omkring.. ;o)

  Vi snakkes!
  J.

  SvarSlett