torsdag 27. september 2012

GOD MORGEN

Tidlig morgenfugl :)
God Morgen Norge til frukost i dag. Med alarmen på kvart over fire og vandring gjennom Oslos gater kl halv seks i dag tidlig, med gitaren i hånden og luen på skeiven, såg jeg kanskje ut som om jeg var en av de siste som gikk hjem fra byn...

Men jeg var jo selvfølgelig på vei til det hyggelige studioet til GMN. Det er alltid kjekt å være der. Og nå som jeg har litt mindre kameraskrekk og heller klarer å nyte alt som skjer, er det jo bare gøy.

Jeg fikk spille to låter - "Grateful" og "Under the same moon (Klikk her for å høre). Pent kledd i mamma sin gamle bohemkjole. Kjekke folk bak kamera, på sminkerommet og i lydbåsen. Jeg heier på de som står bak også, jeg vet selv hvor mye som ligger bak et produkt. Veldig kjekt :)

Har også vært på besøk hos Radio Norge og P4 - hos sistnevnte ble jeg intervjuet av en som gjorde et av de første intervjuene med meg da jeg lanserte "Need to Know" i 2004. Han husket det godt... og det er morsomt å møte folk igjen etter så lang tid. Tror kanskje jeg har forandret meg ørlige grann siden det...
Intervjuet i P4 blir sannsynligvis sendt i Kveldsshowet i kveld kl 20.00, mens Radio Norge sender sitt innslag neste uke en gang (TBA).

Nå rekker jeg en kjapp løpetur i hovedstaden før det er lydprøve til Oslo Opry.

Jeg gleder meg til konsert på Buckleys i kveld kl 21.00

Anne i Tigerstaden :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar