mandag 16. februar 2009

Cover bilder

I dag har vært den store fotodagen. Jeg har tatt bilder til albumcoveret mitt. Mange dager med planlegging og spenning er over, og resultatet blir kjempebra!

Vi begynte med sminke klokken halv ti, og det tok over to timer før alt var på plass. I dag skulle det være mye stæsj, sminke og lange lokker. Ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Siden det fremdeles er hemmelig kan jeg ikke røpe så veldig mye av hvordan coveret ser ut, men jeg kan si så mye som at jeg har på meg en fantastisk kjole fra Vivienne Westwood. Jeg har lånt en del ting og tang av lillejenten min til å lage en slags drømmeverden, og jeg har aldri før vært så vågal når jeg har tatt bilder. Jeg har ennå ikke sett bildene skikkelig, så jeg er kjempespent på å se de når jeg har fått dagen litt på avstand... gleder meg i alle fall til å vise dem frem.

Må takke alle de flotte folkene som var med i dag, dette har vært den beste fotodagen noensinne :)

... og nå er jeg helt utladet! På tide å legge bena høyt, finne frem en god kopp te og bare la rotet flyte!

1 kommentar:

  1. Heisann, å velkommen inn i bloggverden:) ka koselig at du ville følge mæ? Ei vanlig jente, som prata på inn og ut pust....hihi.....men æ følg dæ også, etter å ha skrolla mæ ned langs innleggan dine....bi kjempekoselig...ha en kjemedag videre,

    SvarSlett