mandag 23. mars 2009

Pressebilder

På lørdag tok jeg pressebilder som skal brukes i forbindelse med platelanseringen.
Her en noen bilder fra kulissene. Fotograf for dagen var Øyvind Ganesh Eknes, en ung og utrolig flink og hyggelig fyr!

Stylist Janne Blindheim legger siste puss på "verket". Janne er helt fantastisk og kan forvandle hvem som helst til en skjønnhet.

Vi tok bildene på mine foreldres hjemsted Fonnes i Austrheim kommune. Disse bildene er fra badestranden hvor jeg ofte satt og drømte meg bort som ung jente...
Og det var altså ikke sommertemperatur på lørdag, selv om klærne kanskje tilsier det. Jeg hadde egentlig tenkt å vasse i vannet, men vikingen i meg pinglet ut ;)

Uansett vil jeg takke både Janne og Øyvind for en kjempemorsom fotodag! Takke mine foreldre for deilig lunsj og lån av huset til sminkerom (jeg tror vi breiet oss utover hele stuen med klær, sminke og bøttevis med smykker fra Accessorize). Takk til Bestemor for lån av den flotte, gamle stolen og låven. Takk til Bianco Footwear, og takk til Ane Blich House for hjelp til å finne de nydelige klærne! Denne butikken på Nesttun kan absolutt anbefales! Og takk til værgudene for at været var helt perfekt til å ta bilder i... I går høljet det nemlig ned med kilotunge hagl på Fonnes.

FOTO: ØYVIND GANESH EKNES

2 kommentarer:

  1. Janne er best! Hilsen stolt kusine:)

    SvarSlett
  2. Hei Anne! flotte bilder vi gleder oss til ny cd
    Hilsen Tante og Onkel på Håland.

    SvarSlett