mandag 9. mars 2009

Ski, romaner og sparekniverFerdig! Årets første roman er lest! Det ble en krim (siden det snart er påske). Min første Liza Marklund roman - En plass i solen. Egentlig fordi jeg "glemte" å avbestille boken i bokklubben - for tusende gang! Bokhyllen begynner å bli ganske lik et bibliotek etter hvert. Men nå har jeg bestemt meg for å ikke kjøpe flere bøker på en stund. Jeg skal i alle fall lese ut de fem siste bøkene fra Århundrets Bibliotek som jeg også glemte å avbestille - fra en bokklubb jeg ikke visste jeg var med i en gang...

Boken var i alle fall spennende nok til at jeg har vært helt totalt usosial i hele kveld. Jeg kommer nok til å lese flere av forfatteren. Og da er jeg vel offisielt inne i en ny leseperiode. Det er så herlig å synke inn i en annen verden, drømme seg vekk, få sine egne gleder eller problemer til å bli ørsmå - for en veldig intens periode!

I helgen var jeg på Hyttetur sammen med lillejenten og min kjære. Vi var på besøk hos noen venner som har fått seg ny hytte rett ved et alpinanlegg! Skikkelig herlig luksus. Venneparet har fire unger, og jeg må innrømme at jeg var veeeldig spent på hvordan helgen kom til å bli. Men det har virkelig vært kjekt over all forventning. Vårt bortskjemte enebarn lekte og koste seg så intenst at hønemor (jeg) fikk lest over halve boken, stått to dager i slalombakken (for første gang på mange år) og virkelig slappet maksimalt av! Helt nydelig! Da var det verdt åtte timer i bilen på søndagen på grunn av stengte fjelloverganger. Ingenting er bedre enn en herlig tur på fjellet!

... så er enda en uke i gang! Denne uken tror jeg blir en spennende uke. Det kommer muligens noen avklaringer angående mitt CD-prosjekt. Jeg skal i gang med en ny runde med å lage det fantastiske bladet Rett Hjem, og jeg skal invitere klubben min (mine kjære, gode venninner) på en god middag!

Hvis noen har noen gode tips til hva jeg kan lage til klubben min sier jeg gjerne ja, takk til det :)

For øvrig har jeg lest en del inlegg i bloggverden i det siste om impulskjøp og mangel på selvdisiplin på handletur. Selv er jeg en uhelbredelig shopoholicer gjennom mange år - dessverre både på klær og interiør! Men i dag har min kjære innført kjøpestopp (og dette er ikke tull, når han sier noe slikt så mener han alvor!!!). Dersom noen leste innlegget om bilene våre er dette grunnen til den langvarige kjøpestoppen! Dette kombinert med et annet langvarig familieprosjekt - platen min. Så nå er sparekniven på, ingen nye eggeglass denne påsken (men servietter må være lov)...

Ha en strålende fin kveld :)

1 kommentar:

  1. spent på cd utgivelsen din....gode bøker er godt lesestoff.....ha en fin fin dag

    SvarSlett