fredag 3. april 2009

Absolutt inspirasjon

I går var en særdeles kontrastfylt dag. Hyggelig, vanskelig, lang, morsom, slitsom, irriterende, tung og gøy. Litt som livet oppsummert i en dag!

Det var mange tanker i hodet da jeg la hodet på puten i går, så derfor var det herlig å våkne forholdsvis uthvilt i dag (selv om jeg også har jaget fantasimonstre hos lillejenten i natt).

Som jeg tidligere har sagt; ingenting slår en solskinnsdag. Jeg takker og bukker for solens vitamin innsprøyting, og en tur i skog om mark!
Jeg har akkurat kommet inn fra tidenes kanskje mest inspirende tur. Tankene løp løpsk, jeg tror jeg har tekstskisser til en helt ny plate klar bare på noen timer. På Norsk! Jepp, kanskje neste plate er tiden for å ta det skumle steget over til morsmålet...?

I alle fall er det tekster om monstre, padder, kjærleik, eksistensspørsmål, huggormer, vårhyllest, høysnue og brudd i en fin blanding - laget av vårville endorfintanker.
Måtte tankene flyte over...
3 kommentarer:

 1. Hi Anne !

  I've read all your blogs and I love them, the way you write just reflects how a good writer and songwriter you are ! I have to admit that I can't speak the norwegian so I have to translat it in french (I live in Switzerland).

  I just wanted to let you now that I love your music and that I can't wait to buy and listen to your second album. I'm in love with "Need To Know" for a long time now =)

  Cyril

  SvarSlett
 2. Hi Cyril!

  Thank you very much for your kind words. I am really glad to hear that you like my "Need to Know" album.
  I just received my master tape for my next album, so it won't be long now until it is out there (I hope).

  Have a happy easter!

  Love Anne Hvidsten :)

  SvarSlett
 3. Wow thank you so much for answering me. That definitely made my day ! =)

  I hope you and your family had a happy Easter !

  Can't wait for "The Bubble Burst", I'm already in love with "Dreams" (I guess it's the song I heard on TV).

  Lots of love

  Cyril

  SvarSlett