tirsdag 1. september 2009

28. September


Da er datoen for plateslippet satt og herved offisiell:


Mandag 28. September

Dersom alt går etter planen er albumet "The Bubble Burst" da ute i butikkhyller over hele landet, og ute for digital nedlasting på i-tunes, etc. i hele verden!!!

Jeg er kjempespent på å endelig dele "babyen" min med dere der ute. Nå har den vært min så lenge, og det er alltid spennende, skummelt og veldig kjekt å plutselig dele mine innerste tanker og musikalske følelser med så mange...

Men det er så kjekt!!
Coveret er ferdig, og platen er på vei i trykken. Jeg gleder meg veldig til å endelig ha platen i hånden, bla i coveret, sette den ferdige platen i platespilleren og spille den for første gang. Selv om jeg har levd med disse sangene i lang tid er det noe helt spesielt å ha albumet fysisk helt ferdig!

Så da kan jeg jo bare håpe på at folk der ute liker musikken min... Nå er den snart ute av mine hender og over i deres...

"Dreams" ligger fremdeles stabilt høyt oppe på radiolistene, og hver dag får jeg meldinger og hilsener fra folk som har hørt sangen - og forhåpentligvis liker den :)

...så da skal jeg være flink til oppdatere trofaste blogglesere om hva som skjer av promo, konserter, etc fremover til og under platerelease! Og krysser fingrene for at dere liker platen!

GOD-KLEM I REGNET FRA ANNE

1 kommentar:

  1. What a great news Anne ! I can't wait to buy your album. I really hope I'll be able to get it (I live in Switzerland). 27 days left... :)

    all my love,
    Cyril

    SvarSlett