mandag 14. september 2009

Radio og valgdag!

På fredag var jeg på en liten radiotur i hovedstaden. En veldig hyggelig dag, med hyggelig selskap, mange kjekke radiofjes, mange anledninger til å spille singelen og - endelig skikkelig i gang utenom radiospilling!

Første stoppested var Nitimen, der jeg spilte "Dreams" og hadde en hyggelig studioprat! Du kan høre intervjuet her.

Så var det intervju med Radio Norge. Det har ikke blitt sendt ennå, men skal sendes i opptak enten denne uken, eller neste uke! Jeg kommer med info når jeg har det.

Etter dette var jeg en tur innom en lokal radiostasjon i Oslo som heter Radio Pluss. Her spilte jeg "Probably Nothing" - en annen låt fra platen. Intervjuet og sangen kan du høre her.

Deretter et telefonintervju med Radio P5 fra det hyggelige Sørland.

Til slutt gikk turen innom P4, hvor jeg også spilte "Dreams" live-on-tape (som det heter så fint). Dette opptaket skal sendes i dag kl 20.30 - på valgdagen! Rett før vi får vite om det blir rød-grønt, blått-hvitt eller oransje-rosa i styre og stell de neste fire årene!

Så da må dere alle ha en god valgdag! Nå skal jeg ut å stemme!

To my foreign followers. You can listen to my live performance of the radiosingle "Dreams" on one of the most popular Norwegian radioshows by entering here.
Also listen to another track - "Probably Nothing" on a local radiostation here. Thank you for the support! I will release the album tracklist very soon!!!

Love Anne

3 kommentarer:

 1. Hey Anne which is the final tracklist of the album?
  Can't you tell us yet?
  I'm curious!
  Best of luck.

  SvarSlett
 2. Thank you so much for writing in English Anne!
  Very very much appreciated!

  SvarSlett
 3. Gleder meg til den 28 septembre :)

  SvarSlett